Geleceğin Ressamları Bayraklı'da Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Ressamları Bayraklı'da Yetişiyor

Geleceğin Ressamları Bayraklı\'da Yetişiyor

İzmir’in Bayraklı ilçesinde açılan ve geleceğin ressamlarının yetiştirildiği kurslarda, 2015 yılının ilk yarısında 2 bin 428 minik kursiyer eğitim aldı.

06.08.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde açılan ve geleceğin ressamlarının yetiştirildiği kurslarda, 2015 yılının ilk yarısında 2 bin 428 minik kursiyer eğitim aldı.

Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından açılan resim kursları yoğun ilgi görüyor. Geleceğin ressamlarının yetiştirildiği ve 6-11 yaşları arasındaki çocuklara verilen kurslarda şuana kadar 2 bin 428 minik kursiyer eğitim aldı. Hafta içi ve hafta sonu yaklaşık iki saat ders gören öğrenciler, resmin temel kuralları ve tekniklerini öğrenirken aynı zamanda okullarındaki resim derslerine de daha iyi hazırlanma fırsatı yakalıyor. Bayraklı Belediyesi'nin Osmangazi, Emek, Mansuroğlu, semt merkezleri, 75. Yıl Kültür Merkezi ve sanat sokağı olmak üzere beş noktada verdiği ücretsiz resim kursuna katılmak isteyenler için başvuruların devam ettiği bildirildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kurslarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Resmin hayatımızın önemli bir parçası olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmaya, geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Yetişkinler için de resim kurslarımız devam ediyor. Bu kurslarla beklide çok sayıda yetenekli kişi ortaya çıkar. Belediye olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Ressamları Bayraklı'da Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement