Gelecek Otomotiv Engelli Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Gelecek Otomotiv Engelli Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Gelecek Otomotiv Engelli Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Gelecek Otomotiv Mercedes-Benz Diyarbakır Bayisi, “Her Sağlıklı Bir Engelli Adayıdır” sloganıyla Engelliler Haftası nedeniyle kahvaltı etkinliği düzenlendi.

29.11.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek Otomotiv Mercedes-Benz Diyarbakır Bayisi, "Her Sağlıklı Bir Engelli Adayıdır" sloganıyla Engelliler Haftası nedeniyle kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Vali yardımcıları Tuğba Koşal ve Mimar Sinan Batmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ruken Tanaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Gelecek Otomotiv Diyarbakır Genel Müdürü Aziz Batgi, Otomobil Satış Müdürü İsmail Hakkı Ceylan ile Bedensel Engeliler Derneği, Beyaz Ay Derneği, Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Bedensel Engelli Ortopedik Spor Kulübü, Umut Var Derneği, Zihinsel Engeliler Derneği, Sakatlar Derneği ve Tigris Yüzme Kulübünden çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

Engelli vatandaş ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programı için Diyarbakır'ın gözde mekanlarından biri tercih edildi. Organizasyona ev sahipliği yapan Batgi ve Ceylan, bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini belirtti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gelecek Otomotiv Engelli Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement