Genç Temacılara Üyelik Kartı ve Rozet Verildi - Son Dakika
Yerel

Genç Temacılara Üyelik Kartı ve Rozet Verildi

Genç Temacılara Üyelik Kartı ve Rozet Verildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Malkara Gönüllü Temsilciliği tarafından Malkara Nurten Hüsnü Pullukçu Ortakokulu 7/A Sınıfı öğrencilerine TEMA kimlik kartları dağıtılıp TEMA rozeti takıldı.

17.01.2015 09:30

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Malkara Gönüllü Temsilciliği tarafından Malkara Nurten Hüsnü Pullukçu Ortakokulu 7/A Sınıfı öğrencilerine TEMA kimlik kartları dağıtılıp TEMA rozeti takıldı.

Okul bahçesinde Okul Müdürü Halil Doğru ve 7/A Sınıf Öğretmeni Hatice Erat gözetiminde, TEMA Gönüllü Temsilcileri Nazmi Tunca, Salih Kirez, Bahri Özden ve Hüseyin Kaya'nın katılımıyla sınıf öğrencilerine rozet ve kimlik kartları takdim edildi.

Törende açıklama yapan Okul Müdürü Halil Doğru, "Hep birlikte toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının yaşadığı bir dünyayı var etmeye çaba harcamalıyız. TEMA Vakfı'na destek vermeye devam edeceğiz. Ağaç ve orman sevgisini çocuklarımıza aşılamak ve doğayı koruma adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Okullarımız öğretimin yanında aynı zamanda birer eğitim kurumudur. Bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Çevre adına gerçekleştirilen etkinliklerde yer alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan TEMA Gönüllüsü Nazmi Tunca, öğrencilere yönelik sosyal aktivitelerin devam edeceğini dile getirdi. 7/A Sınıfı Öğretmeni Hatice Erat da bu tür renkli etkinliklerin öğrenciler açısından faydalı olduğunu söyleyerek Malkara TEMA Temsilcilerine teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Temacılara Üyelik Kartı ve Rozet Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement