Gencer: Semih, Fenerbahçe Maçında Oynayacak - Son Dakika
Spor

Gencer: Semih, Fenerbahçe Maçında Oynayacak

Gencer: Semih, Fenerbahçe Maçında Oynayacak

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik heyetin onay vermesi halinde Semih'in Fenerbahçe'ye karşı forma giyeceğini söyledi.

10.04.2014 16:14

Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet ettikten sonra Medical Park Antalyaspor'a transfer olan Semih Şentürk'ün bu hafta sonunda eski takımına karşı forma giyip giymeyeceği büyük merak konusu...

"TEKNİK HEYET İZİN VERİRSE SEMİH OYNAYACAK"

NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Semih'in geçen haftadan bir sakatlığı vardı, sağlık ekibimizin raporu çok önemli. Bu rapor doğrultusunda teknik heyetimiz 'Semih'i oynatacağım' derse, kaptanımız pazar günkü Fenerbahçe maçında sahaya çıkar, bunu çok net olarak belirtmek isterim" diye konuştu.

"FENERBAHÇE CAMİASI DA SEMİH'İ GÖRMEK İSTER"

Başkan Gültekin Gencer, Fenerbahçe camiasının da Semih'i sahada görmek isteyeceğini tahmin ettiğini belirterek, "O formaya yıllarca emek vermiş kaptanlarını, yine başka bir takımın kaptanı olarak izlemek isteyecekler ve sevgi gösterisinde bulunacaklardır" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Gencer: Semih, Fenerbahçe Maçında Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement