Gençler Çanakkale Şehitliğinde - Son Dakika
Yerel

Gençler Çanakkale Şehitliğinde

Gençler Çanakkale Şehitliğinde

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümünde, AK Parti Düzce Gençlik Kolları ve Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu, bir kahramanlık destanının yazıldığı yer Gelibolu Tarihi Yarımadası Milli Parkı’nda şehitlerimizin huzurunda buluştu.

24.03.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümünde, AK Parti Düzce Gençlik Kolları ve Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu, bir kahramanlık destanının yazıldığı yer Gelibolu Tarihi Yarımadası Milli Parkı'nda şehitlerimizin huzurunda buluştu.

Gençler, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında gezi düzenleyerek 150 öğrencinin ve AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin kahraman şehitlerimizi yerinde andı ve dua etti. Rehber eşliğinde Çanakkale Gezisine başlayan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ve Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu öğrencileri, Seyyit Onbaşı tabyasını ziyaret ederek rehberden Ocean zırhlı gemisinin batırılışının hikayesini dinledi. Ardından 8 bin kişinin şehit verildiği Zığın Deredeki Nuri Yamut anıtını ziyaret eden gençler, Çanakkale Şehitleri Abidesinde rehberden geniş bilgi aldı. Alçı Tepe köyündeki müzeyi gezen AK Gençler, 57. Piyade Şehitliği ve Conk Bayırında dualar ettikten sonra Düzce'ye gelmek için yola çıktı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Çanakkale Şehitliğinde - Son Dakika


Advertisement