Gençlerden Ecdada Mektup"Yarışmasının Başvuruları Başladı - Son Dakika
Yerel

Gençlerden Ecdada Mektup"Yarışmasının Başvuruları Başladı

Gençlerden Ecdada Mektup"Yarışmasının Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup” Yarışması için başvuruların başladığı belirtildi.

03.02.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlerden Ecdada Mektup" Yarışması için başvuruların başladığı belirtildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı yaptığı açıklamada, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan yarışmada, Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılında, 100 mektup hedeflendiğini söyledi. Yarışma ile gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutmanın amaçlandığını ifade eden Fındıklı, yarışmaya 11 - 29 yaş arasındaki kişilerin katılabileceğini belirtti. Başvuruların, 28 Mart'a kadar devam edeceğini hatırlatan Fındıklı, şu bilgileri verdi:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız tarafından 'Çanakkale Zaferi ile Sarıkamış Harekatı' konularını içeren "Gençlerden Ecdada Mektup" yarışmasının başvuruları sürüyor. Gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutmayı amaçlayan yarışma, 11 - 14, 15 - 18 ile 19 - 29 yaş grupları arasında 3 farklı kategoride yapılacak. Yarışma ile 'Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılında, 100 mektup hedefleniyor. Yarışmaya ilişkin başvuru formu ile gerekli bilgilere Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın internet sitesinden ulaşılabilir."

Fındıklı, yarışmada dereceye girenlere dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve kitap seti hediye edileceğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlerden Ecdada Mektup'Yarışmasının Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement