Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Diyanet İşeri Başkanı Görmez'i Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Diyanet İşeri Başkanı Görmez'i Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Diyanet İşeri Başkanı Görmez\'i Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i kabul etti.

25.02.2014 16:24

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Bakan Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Bakan Kılıç, kabulde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin sahip olduğu genç nüfusun ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Böylesine genç, dinamik, zeki ve çalışkan bir nesle sahip olmak her ülkeye nasip olmaz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla, özel sektör temsilcileriyle ve çok sayıda sivil toplum kuruluşuyla gençlerimize yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz" ifadesini kullandı.

Özellikle gençlerin gelecekte taşıyacakları değerlerin bugünden oluşması noktasında Diyanet İşleri Başkanlığı'na çok büyük görevler düştüğüne dikkati çeken Bakan Kılıç, "Bu noktada, Görmez başta olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı'nın attığı adımları çok olumlu buluyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde verdiği hizmetleri memnuniyetle ve takdirle karşılıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez de Türkiye'nin her açıdan çok önemli değerler taşıyan bir ülke olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Rabbim bizlere sadece doğal güzelliklere sahip bir ülke vermemiş. Kendisi için, ülkesi için, geleceği için adımlar atan ve bu adımları atarken de geçmişine duyduğu saygı ve bağlılıktan ödün vermeyen bir halk nasip etmiş. İnşallah, gençlerimiz hem bizlerin hem de başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere tüm kurumlarımızın büyük katkıları ile güzel bir geleceği inşa edecektir." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Diyanet İşeri Başkanı Görmez'i Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement