Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Konya'da - Son Dakika
Yerel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Konya'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Konya\'da

Kılıç, gençlik merkezi ziyaretinde öğrenciler tarafından kendisi için bestelenen şarkıyla karşılandı.

07.05.2014 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, ziyaret ettiği gençlik merkezinde öğrenciler kendisi için bestelenen şarkıyla sürpriz yaptı.

Bazı temas ve incelemeler için Konya'ya gelen Kılıç, Dumlupınar Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Kılıç, merkezde saz kursu öğretmeni ve öğrenciler tarafından kendisi için bestelenen şarkıyla karşılandı.

Sürprizi çok beğendiğini belirten Kılıç, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Merkezdeki etkinliklerle ilgili yetkililerden bilgi alan Kılıç, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından UEFA kriterlerine uygun yaptırılan 42 bin kişilik yeni stadyumun inşaatını gezdi. Bakan Kılıç'a, çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan tarafından bilgi verildi.

Kılıç, ardından Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nca Selçuk Üniversitesi kampüsüne yapılan Konya Şems-i Tebrizi ve Alaaddin Yurdu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Alaaddin Yurdu'nda öğrencilerin, kendi resminin yer aldığı portre tablo hediye ettiği Kılıç, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçını izlemek için Büyükşehir Belediyesi Konya Atatürk Stadyumu'na geçti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Konya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement