Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

TŞOF Başkan Yardımcısı Alpaslan, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

10.02.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan Yardımcısı Faruk Alpaslan, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Van Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği toplantı salonunda basın açıklaması yapan Alpaslan, milletvekilliği aday adaylığı için TŞOF Başkan Yardımcılığı, Van Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TESK Eğitim Birimi Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini bildirdi.

Bu güne kadar üstlendiği görevlerden istifade ettiği bilgi ve deneyimlerle Van halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirten Alpaslan, bundan sonra da kentin sorunlarının giderilmesi ve yeni hizmetlerin kente kazandırılması için milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birinci sınıf vatandaş olarak muamele görmeye başladığı sürecin, sivil bir anayasa güvencesinde toplumsal sözleşmeyle teminat altına alınmasını çok önemsediğini ifade eden Alpaslan, atılan adımların sürdürülmesi, çocukların ve gençlerin geleceğinin garanti altına alınması, gençlere daha iyi yaşam sunulması ve ileri demokrasinin ülkeye yerleşmesi için yola çıktığını söyledi.

Ülkeye bu güne kadar yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı AK Parti'den aday adayı olduğunu belirten Alpaslan, "Ülkemizdeki tüm vatandaşlar çözüm sürecinin başarıya ulaşmasını istiyor. 77 milyon insanı, kardeşini seven, ailesinde acıyı yaşamış bir Kürt vatandaş olarak çözüm sürecine sahip çıkmak, Van'ın yükselen bir yıldız olması için AK Parti'den aday adayı olmanın gururunu yaşıyorum" diye konuştu. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement