Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Nizamettin Ekinci, AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adaylığına başvurdu.

17.02.2015 17:45

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Nizamettin Ekinci,  AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adaylığına başvurdu.

Ekinci başvuru öncesi AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret etti.

7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olabilmek için AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı dosyasını verdi.

Ekinci, yaptığı açıklamada, Yaklaşık 20 yıllık bürokratik deneyimlerimden edindiği, bilgi birikimini Diyarbakır'ın hizmetine sunmak için aday olduğunu belirtti.

Ekinci, "Gerek Türkiye'ye gerek Diyarbakır'a hizmet etmek için varız. Her ferdin korunması gereken bir takım hak ve özgürlüklerini ve bunları yaşatma noktasındaki iradeyi ortaya koyabilmek ve anayasaya destek için buradayım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AKHALK: ilimize iş, istihdam tarım organize hayvancılık orgonazi tarım entegre, özetle millete iş sahası yartacak hizmet balanlığı yapabilecek özelliklere tahsili branşı , deneyimi uygun olan birinin tarım bakanımız mehdi beyden gayrağı alıp hizmeti yürütecek özellikte birini aryoruzki sayın başbakaınımız ve sn cımhurbaşkanımızın desteklerini alalım, sosyla landa bakanlık vekillik yapacak kapsitede çok diyarbekirli var, 0 0 Yanıtla

Advertisement