Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Hüseyin Keskin, Banaz ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulmasını sağlayacaklarını söyledi.

08.05.2015 18:00

AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Hüseyin Keskin, Banaz ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulmasını sağlayacaklarını söyledi.

Keskin, seçim çalışmaları kapsamında Banaz ilçesinde temaslarda bulundu. İlçenin sorunlarını bildiklerini, hazırladıkları projelerle sorunlara çözüm bulacaklarını belirten Keskin, istihdamı artırmak için ilçede organize sanayi bölgesi kurulmasını sağlayacaklarını kaydetti.

İlçe halkının doğal gaz talebinin yerine getirileceğini ifade eden Keskin, "Banaz'a yeni bir adliye binası da kazandıracağız. Eski devlet hastanesi ihtiyaca cevap vermiyor. 50 yataklı devlet hastanesi inşa edilmesi için projemiz hazır. Uşak'ın bütün ilçelerinde olduğu gibi Banaz'da da hizmet atağı sürecek. Toplu konut taleplerini dikkate alacağız ve önümüzdeki günlerde ilçe halkının kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlayacağız" dedi.

Hamamboğazı bölgesinde günü birlik ziyaret edilebilecek termal tesisler kurulacağını dile getiren Hüseyin Keskin, Murat Dağı'nın da kayak merkezi olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement