Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın Arguvan ilçesinde, genel seçim çalışmaları kapsamında konser izledi.

11.05.2015 10:27

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın Arguvan ilçesinde, genel seçim çalışmaları kapsamında konser izledi.

Arguvan Belediyesi tarafından Abdal Musa Kültür Derneği'nde organize ettiği konserde konuşan Ağbaba, Arguvan'ın hem Malatya, hem de Türkiye açısından önemli bir ilçe olduğunu söyledi.

İlçenin türkülerin gözesi olduğunu ifade eden Ağbaba, "Yapısıyla, kültürüyle tüm Türkiye'ye büyük katkı sunuyor. Arguvan, kültür sanat başkenti olacak. Arguvan'ın kalkınabilmesi için, hak ettiği yere gelmesi için büyük çaba harcayacağınıza inanıyorum. Ben de Malatya milletvekili olarak Arguvan için ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. Önümüzdeki dönemde Arguvan çok farklı bir ilçe olacak. Kültürel çekim merkezi olacak" ifadelerini kullandı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş da yerel seçimin ardından yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalli sanatçı Erhan Yılmaz'ın türküler seslendirdiği konseri, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya Milletvekili adayları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement