Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Güncel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ali Sarıkaya, Ataşehir'de Darülaceze sakinlerine ziyarette bulundu.

15.05.2015 18:54

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ali Sarıkaya, Ataşehir'de Darülaceze sakinlerine ziyarette bulundu.

Sarıkaya, Kayışdağı Mahallesi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Darülaceze'ye gelişinde müdür Raşit Taşkın tarafından karşılandı.

Ali Sarıkaya, beraberindeki partililerle bir araya geldiği yaşlılara karanfil dağıttı.

Burada 84 yaşındaki Fatma Tellioğlu ile bir süre sohbet eden Sarıkaya, "Dualarınızı bekliyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Biz sizler için buradayız" dedi.

Daha sonra Darülaceze binasına giren Sarıkaya, burada kalanların gençlik fotoğraflarının bulunduğu panoyu inceledi. Kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen 74 yaşındaki Cavidan Yılmaz ile de sohbet eden Sarıkaya, "Kandil sözü, yarın arabası gelecek" ifadesini kullandı.

Cavidan Yılmaz da yaşlılığın zor olduğunu, hiç kimsenin bakmaması halinde insanların yatağa bağımlı kaldığını belirterek, akülü tekerlekli sandalyesini gösterip, "Bu kötü şeyden beni kurtarın" dedi.

Darülaceze'nin sağlık çalışanlarına da karanfil verip, kandillerini kutlayan Sarıkaya, eşinin sağlıkçı olduğunu vurgulayarak, insanlara hizmet etmenin en büyük şeref olduğunu kaydetti.

Sağlık personeline bir istekleri olup olmadığını soran Sarıkaya, "Kadro bekliyoruz" yanıtını aldı.

Sarıkaya, ayrıca Darülaceze'de çalışan bir personelin kızları Elanaz (6) ve Cemre (4) ile de sohbet edip fotoğraf çektirdi.

AK Nokta ziyareti

Öte yandan Sarıkaya, Darülaceze ziyaretinin ardından Üsküdar İskelesi'ndeki AK Nokta'ya geldi. Burada partililer ve vatandaşlarla buluşan Sarıkaya, Bahtışen Hoşol adlı vatandaşın AK Parti'ye üye kaydını yaptı.

Buradaki etkinliğe, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Pınar Hacıbektaşoğlu Kandemir ile AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır da katıldı.

Sarıkaya, daha sonra İstanbulkart'la turnikeden geçerek, Üsküdar İskelesi'nden Eminönü vapuruna bindi. Sarıkaya, vapurdaki vatandaşlara karanfil ve kandil simidi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement