Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, İzmir'e 35 proje sözü verenlerin seçim pazarlığı yaptığını belirterek, "Bu projeler hep oy ve pazarlık projeleri" dedi.

20.05.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, İzmir'e 35 proje sözü verenlerin seçim pazarlığı yaptığını belirterek, "Bu projeler hep oy ve pazarlık projeleri" dedi.

Saadet Partisi ile BBP'nin oluşturduğu Milli İttifak'ın İzmir 1. Bölge adayları Ahmet Gürhan, Emin Göktaş, Cavit Babur ve Serkan Uyar Güzelbahçe Limanı'nı ziyaret etti.

İzmir'de 35 adet pazarlık projesi yapıldığını bunlardan birinin de Güzelbahçe Limanı'nı kapsadığını iddia eden Ahmet Gürhan, "Kazmayı vurup İzmirliye 'oy ver' dediler. Dünyanın hiç bir yanında böyle bir şey yok. 35 proje yapacağız diyenler seçim pazarlığı yapıyor. 'Bana oy verirsen projeyi bitiririm, oy vermezsen süründürürüm' mantığıyla hareket ediliyor. Bu projeler hep oy ve pazarlık projeleri" diye konuştu.

Konak Tüneli için İzmir halkının mağdur edildiğini savunan Gürhan, şöyle devam etti:

"Milli İttifak projelerinde vatandaşa dayatma yapmayacak, aksine vatandaşımızın görüşlerini projelere yansıtacağız. 'Ben bilirim' mantığıyla dayatmayla bu iş yapılmaz. Siz orada millete sordunuz mu? İstişare, planlama yapıp İzmirliye hemşehrilerimizin onayını almadan insanların ahını almanızın mantığı yok. Bir planlama misyonu olacak. Kibir kulelerini yükseltip, esnafı da vatandaşı da mahvettiler. Medeniyeti yakalamak istiyorsanız imanınıza, adaletinize bakacaksınız. Eğer adaleti bilen imanlı nesiller yetiştirmezseniz o kuleleri de yıkarlar."

Limanda balıkçıların sorun ve önerilerini de dinleyen Gürhan, acil yaptırımlar ve etkili cezalarla kaçak avcılığın önlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement