Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Koalisyon hükümetlerinde bulunduk, ancak artık iktidar olmak ve bu ülkeyi yönetmek istiyoruz" dedi.

20.05.2015 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Koalisyon hükümetlerinde bulunduk, ancak artık iktidar olmak ve bu ülkeyi yönetmek istiyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında, Tire Küçük Sanayi Bölgesi'ndeki esnafı ziyaret eden Tanrıkulu, MHP'nin Türkiye'nin anahtar partisi olduğunu, tüm kilitlerin MHP ile açılabileceğini iddia etti.

Tanrıkulu, MHP'nin Türkiye'nin sigortası olarak görüldüğünü, ancak sigorta değil poliçe olmak istediklerini belirterek, "Millet, iktidar mührünü MHP'ye vermelidir. Daha önce koalisyon hükümetlerinde bulunduk, ancak artık iktidar olmak ve bu ülkeyi yönetmek istiyoruz" diye konuştu.

MHP'nin oyu arttıkça "Kiminle koalisyon yapmak istersiniz" sorularının gelmeye başladığını aktaran Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasayı ihlal ederek, iktidar partisine oy topladığını kaydetti.

Ahmet Kenan Tanrıkulu,  şunları söyledi:

"Millet olarak hep birlikte doğru olanı bulmanın seçimindeyiz. Milletçe sandığa gitmeli ve oyumuzu kullanmalıyız. Apolitik bir tavır da var vatandaşlarımızda. Hiçbir partiyi beğenmiyor. Size en yakın görüşe demokratik iradenizi koymalısınız. Bu düzenden şikayet etmeye hakkımız olamaz sandığa gitmezsek."

İzmir'de kayıt dışı istihdam sorunu yaşandığına da değinen Tanrıkulu, "İzmir'de Suriyeli sorunu var. Bu vatandaşlar ucuz iş gücü oldukları için tercih ediliyorlar, ancak bunun yanında fuhuş, kapkaç, dilencilik ve hırsızlıklar artmış durumda" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement