Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, seçim çalışmaları kapsamında, MHP Kars milletvekili adayı Taner Gökçek ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ile esnaf ve kurumları ziyaret etti.

05.06.2015 09:33

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, seçim çalışmaları kapsamında, MHP Kars milletvekili adayı Taner Gökçek ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ile esnaf ve kurumları ziyaret etti.

MHP Kağızman İlçe Seçim Bürosunu ziyaret eden Oğan, zorlu bir seçim süreci içinde bulunduklarını belirterek, demokratik bir ortamın yaratılması, bütün partilere eşit imkanın sunulması, vatandaşın oyunu adayların çalışmasına, projesine bakarak vermesini istedi.

Son zamanlarda iki partinin taraftarları ve iki partinin başkanlarının, farklı silahlarla insanları tehdit ederek onların demokratik tercihlerinin dışına çıkıp oy vermeye zorladığını vurgulayan Oğan, şunları kaydetti:

"PKK  örgütü birtakım vatandaşlarımıza baskı yaparak, onları canlarıyla tehdit ederek, oylarını belli bir partiye vermesini istemektedir. AK Parti hükümeti ve onun adayı ise insanlarımızı malıyla, ekmeğiyle, işiyle tehdit ederek oylarını vermelerini, aksi taktirde işlerinden atılacağını, ekmeklerinin ellerinden alınacağını ifade etmektedirler. Kağızman'da insanlarımızı rahat bırakın. Biriniz insanları canıyla, biriniz ekmeği ve işiyle tehdit etmekten vazgeçin."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement