Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

05.06.2015 15:20

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar, 7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt Mahallesi'nde vatandaşlara seslendi.

Şahin, muhalefet partisine destek verenlerin dahi AK Parti'nin iktidara gelmesini istediklerini belirterek, "Çünkü biliyorlar ki milletin dertlerini, sorunlarını bertaraf edecek yegane parti AK Parti'dir. CHP, MHP, HDP seçmeninin yüzde 50'si kendi partisine güvenmiyor. Bugüne kadar samimiyetle atmış olduğumuz her adımı Hak'kın ve halkın rızasını kazanmak için attık. Onun dışında hiçbir amacımız olmadı, olmayacak. AK Parti anayasayı değiştirecek çoğunlukla yine gümbür gümbür geliyor. Muhalefet partilerinin tamamının paniği bu yüzden. MHP'yle HDP sarmaş dolaş olmuş, her iki parti birbirini ziyaret ediyor. Birbirlerine zıt olmalarına rağmen onları bir araya getiren AK Parti'dir, AK Parti'yi bitirme çabalarıdır" ifadelerini kullandı.

Yaşar da Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi, destek istedi.

İstikameti değişmeyen tek hareketin AK Parti olduğunu belirten Yaşar, "Biz siyaset yapmıyoruz. Memlekete bir şeyler yapmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Benim bize benzeyen arkadaşlarımın yapmak istedikleri, bu memleketi bağımsız kılmak, memleketin iktidarlarını yabancı kaynaklardan alıp yerli insanımıza vermek. Bunun için 7 Haziran dönemeç. Siyasi parti çekişmesinden çok farklı şeyler oluyor" diye konuştu.

Muhalefet partilerinin AK Parti'ye karşı bir araya geldiklerini ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Bir parti var. Menderes'ten bu yana devam eden bir hareket bir de karışık bir topluluk var. Ayrı ayrı siyasi partilerin programları yarışmıyor. Birbiriyle bazen dövüşen, bazen barışan, bazen karşı tarafta olan, bazen yan yana olan, bazen biri diğerinin yanında olan karışık bir topluluk var. Bunlar üç aşağı beş yukarı birbirlerine benziyor. Onlarla, millet arasında bir mücadele var. Bunların hepsinin arkasında yabancı ve yerli birileri var. 30, 40 yıldır hepsinin görüşleri zaman zaman değişir. Ama istikameti değişmeyen bir hareket var, o da AK Parti hareketi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement