Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Araklı ilçesini ziyaret etti.

04.10.2015 16:55

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Araklı ilçesini ziyaret etti.

Araklı ilçesinde fındık ve çay fabrikalarında işçilerin sorunlarını dinleyen Köseoğlu, daha sonra Erenler Mahallesi'nde Zelife Uzun'un evinde toplanan kadınlarla bir araya geldi.

Mikrokredi uygulamasına ilginin her geçen gün arttığını ve evde oturanlar kadınların iş sahibi olduğunu belirten Köseoğlu, "AK Parti iktidara geldiği günden beri ekonomik politikaların sosyal politikalarla desteklenmesi gerektiğine inandı. Onun için sosyal politikalara önem verdik. Birçok sosyal politikalarımızda toplumumuzun muhtaç olan her kesimine yönelik çok önemli uygulamalarımız oldu. Mikrokredi sosyal politikalarla uyum sağlıyor, ayrıca kadınlarımıza yönelik bir proje. Bu nedenle destekledik. Mikrokredi, kadınlarımıza ekonomik özgürlük kazandırıyor. Mikrokrediyle işe başlayan bir hanımefendi en azından bir iş sahibi oluyor. Böylece çok küçük çapta da olsa iş imkanı yaratılmış oluyor" dedi.

Köseoğlu, tarım kesimine, AK Parti hükümetleri döneminde verilen desteğin, sağlanan yardım, hayata geçirilen altyapı ve üst yapı yatırımlarının Cumhuriyet tarihinde benzersiz olduğunu kaydederek, "Gerek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gerek Kalkınma Bakanlığı ve gerekse Ekonomi Bakanlığı çapında DOKAP, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinin eğitim ve mali destekleri ölçeğinde kırsal kesimde oluşturulan sinerji dikkat çekicidir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement