Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mürsel Akçay seçim çalışmaları kapsamında Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.

08.10.2015 14:03

AK  Parti Kırıkkale milletvekili adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve İl Başkanı Mürsel Akçay seçim çalışmaları kapsamında Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.

Can, partisinin Fatih Caddesi'ndeki seçim bürosu önünde yaptığı konuşmada, Sulakyurt ilçesini sıklıkla ziyaret ettiklerini ve yapılacak yatırımlarla ilçenin daha da canlanacağını söyledi.

1 Kasım genel seçimde ülkenin istikrarı ve geleceği için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini belirten Can, şöyle konuştu:

"Bütün tecrübelerimizle milletvekili seçimlerinde 3-0 olduğunda hepinize hizmet edeceğiz. Siyasette tam olgunlaştık. Buralara sadece seçim zamanlarında değil, seçimden sonra da gelerek sizleri her zaman ziyaret edeceğiz. Seçilsek de seçilmesek de milletimizin takdiri başımızın üstündedir. 7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde dersimizi, payımızı aldık. En fazla payı da AK Parti olarak kendimize çıkarttık. Vatandaşımız her zaman saygıyı hak ediyor."

Sulakyurt'ta yapılan sulama barajı sayesinde bölgenin Hamzalı etabı ile toplam 100 bin dekara yakın alanda sulu tarıma kavuşacağını aktaran Can, tüm ilçelere meslek yüksek okulları yapılacağını, Sulakyurt Kapalı Cezaevi'nin daha da modernize edileceğini ve ilçedeki diğer proje ve yatırımların devam ederek vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement