Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçim çalışmalarını Doğanşehir ilçesinde sürdürdü.

19.10.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçim çalışmalarını Doğanşehir ilçesinde sürdürdü.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberinde partili yöneticilerle Doğanşehir ilçesine giden Çalık, ilçede yapımı devam eden hastane binasında incelemelerde bulundu.

Hastanenin kısa sürede hizmete girmesi için ellerinden gelen tüm desteği ve çabayı göstereceklerini belirten Çalık, "Doğanşehir ilçemiz 5 yıldızlı bir hastaneye kavuşuyor" ifadelerini kullandı.

Çalık, daha sonra beraberindekilerle Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından yapımı üstlenilen Doğanşehir Meslek Yüksekokulu'nun inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Doğanşehir'e en güzel hizmetleri yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini anlatan Çalık, Meslek Yüksekokulu'nun yapımı üstlenen Belediye Başkanı Küçük'e teşekkür etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük de Meslek Yüksekokulu'nun yüzde 51'ini kendisinin yüzde 49'unu ise üniversitenin yapacağını aktararak, "Meslek Yüksekokulu'nun inşaatına başladık ve çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl yetişemezse, önümüzdeki yıl meslek Yüksekokulu bitirilerek hizmete girecek. Doğanşehir'e layık bir Meslek Yüksekokulu yapıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement