Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Cesim Gökçe, Erhan Tenekeci, Tutak ilçesini ziyaret etti.

25.10.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Cesim Gökçe, Erhan Tenekeci, Tutak ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Ağrı milletvekili adayları, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ile seçim çalışmaları kapsamında Tutak ilçesini ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gökçe, AK Parti Tutak İlçe Başkanlığı'nı ziyarette yaptığı konuşmada, Ağrı'da doğup büyüdüğünü ve Ağrı'da bürokratlık yaptığını belirterek, bu sayede Ağrı'nın sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.

Halkın ideoloji siyaseti değil, hizmet siyaseti beklediğini ifade eden Gökçe, şunları kaydetti:

"Bu halk kendisine faydalı olacak insanları istiyor. Korku siyaseti artık bitmiştir. Halkımız hizmet siyasetine ve bu hizmeti halkımıza getiren AK Parti'ye desteklerini sunmuştur. Gittiğimiz her yerde bu ilgiyi görüyoruz. AK Parti adayları halkın adaylarıdır ve halk adaylarını bağrına basmıştır."

Atmaca ve milletvekili adayları ilçe merkezinde esnafı da ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

Gökçe, seçim çalışmalarına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçiminde AK Parti'nin iktidar olmadığını gören ve başka partilere emanet oy kullanan birçok vatandaşın AK Parti'yi yeniden iktidar yapmak istediğini çok net gördüklerini ifade ederek, "İnşallah halkımızın desteği ve duası ile ülkemiz ve ilimiz için AK Parti yeniden iktidar olacak ve hizmetler gelmeye devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement