Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, partisinin Alaçam ve Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SKM) açılışlarına katıldı.

30.04.2015 20:01

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden, partisinin Alaçam ve Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SKM) açılışlarına katıldı.

Özden, Alaçam'da SKM açılışında vatandaşlara hitap etti.

"Biz bütün  ekip projelerimizle karşınızdayız. Boş vaatlerle değil" diyen Özden, şöyle konuştu:

"Biz projelerimizle karşınızdayız. Aday adaylarımız  ve şu an milletvekili olan arkadaşlarımız dahi sizin aranızda. Biz ekip olarak sahadayız. 2002 yılından bu yana yaptıklarımız ortada. Bundan sonra daha iyisini ve güzelini yapacağız. Çocuklarımızın için, geleceğimiz için sizden vekalet istiyoruz."

Daha sonra Bafra ilçesindeki SKM açılışında da katılan Özden, 27 yıl önce büyük bir heyecanla Bafra'ya geldiğini belirterek, şunları söyledi:

"O tarihten sonra Bafra'ya sürekli aynı heyecanla geldim. Eşim Bafralı. Ben Bafra'nın eniştesiyim. Bakın, Bafra Devlet Hastanesine gittim. Bir günde gezemedim. Gençlik merkezine gittim. Bir salonda gençler spor yapıyor, bir odada satranç oynayan çocuklar, bir odada ders çalışan gençler. Bundan güzel hizmet olabilir mi ? 8 yaşından 30 yaşına kadar gençlerimiz merkezlerimizden faydalanıyor. Geçen yıl temelini attığımız stadımız, yüzme havuzumuz bitti. Bunlar 1 yıl içinde yapıldı . CHP'nin bir reklamı var. Her şeyi alkışlıyorlar. Yahu başarı alkışlanır. Bafra'nın oyu enişteye, Bafra'nın oyu AK Parti'ye."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement