Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, MHP İlçe seçim bürosunun açılışı yapıldı.

05.05.2015 17:44

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, MHP İlçe seçim bürosunun açılışı yapıldı.

MHP Bilecik milletvekili Şeker, partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada,,7 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu ve 13 yıldır Türkiye'yi idare eden AK Partinin, seçimde kendine konu Başbakan istemediğini, Cumhurbaşkanı'na başkanlık sistemi istediğini savundu.

Siyaseti hizmet olarak yaptıklarını ve insanlara hizmet edip eser bırakabiliyorsak en mühiminin bu olduğunu ifade eden Şeker, şöyle konuştu:

"Ben hayret ediyorum, AK Partililerin şu Gölpazarı'na gelip konuşmasına. 13 senedir buradasınız, ben söyleyince kızıyorlar. Benim Gölpazarı'na yaptıklarımın Allah için KDV'sini yapın. Okullarımızı, Yüksekokulu, askeriyeyi getirdik, hastaneyi, spor salonu ve sahayı yaptık. Onlar ne yaptılar yol yaptılar Allah razı olsun, ama askeriyeyi kapatıp hapishaneye çevirdiniz. Ben bu memleketin çocuğuyum. İş yerlerimde burada. Milletvekili maaşımı da almıyorum, camilere, okullara ve engellilere bırakıyorum. Belki biz siyaset yapıyor olabiliriz, bizler hep gelip geçiciyiz. Aslı olan bu küçücük çocuklar ve gelecek nesiller. Bu seçim çok önemli bir seçim, biz isteriz ki bize verin ama karar sizin. Bu memleket Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti meclisinde, arkamızda yazdığı gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' yani sizindir. Sandık başında istediğiniz yere oyunuzu verebilirsiniz ama bir kişiye verdiğiniz zaman bu Türkiye bölünmeye gider."

Konuşmaların ardından yapılan dualarla seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement