Giresun Belediyesi 250 Bin Çiçek Dikti - Son Dakika
Yerel

Giresun Belediyesi 250 Bin Çiçek Dikti

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 2014 yılı içerisinde kent genelinde 250 bin çiçek dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

15.07.2014 11:48  Güncelleme: 11:55

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 2014 yılı içerisinde kent genelinde 250 bin çiçek dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aksu, yaptığı açıklamada, Giresun'u daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Yapılan hizmetlerden birinin de kentin çiçeklerle donatılması olduğunu vurgulayan Aksu, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz kentimizin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl yapılan çalışmalardan birisi de kentin çiçeklerle donatılması oldu. Bu bağlamda park ve bahçeler ile okullarımız, camilerimiz ve yol kenarları çiçeklerle donatıldı. 2014 yılı içerisinde bugüne kadar 250 bin çiçek dikimi yapıldı. Böylelikle Giresun daha güzel bir hale kavuşmuş oldu."

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehir genelinde bulunan mevcut çocuk oyun parklarında iyileştirme çalışmalarının da tamamlandığını aktararak, "Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen yenileme çalışmalarında parkların mevcut oyun aletleri söküldü ve yerine yeni ve modern oyun aletleri takıldı. Yine alt zeminler ve korkulukları yenilenirken, oyun aletlerinin alt kısmı kauçuk malzeme ile döşendi" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Belediyesi 250 Bin Çiçek Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement