Göbel'de Kesintisiz Elektrik - Son Dakika
Yerel

Göbel'de Kesintisiz Elektrik

Göbel\'de Kesintisiz Elektrik

Son yıllarda yapılan yatırımların ardından Kütahya dışından da m,isafir ağırlamay başlayan Göbel Termal Tesislerinde ki elektrik hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

28.09.2013 14:51

Son yıllarda yapılan yatırımların ardından Kütahya dışından da m,isafir ağırlamay başlayan Göbel Termal Tesislerinde ki elektrik hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Geçtiğimiz ay başlatılan yeni hat çekme işlemleri tamamlanırken, Kasım ayında monte edilecek yeni trafoların ardından elektrik konusunda yaşanan sıkıntıların aşılacağı öğrenildi.

Köy hattından verilen enerjinin kesintiye uğraması ve özellikle düşük akım yaşanan zamanlarda elektronik eşyalara verilen zarar bu çalışma ile birlikte tarihe karışacak.

Son yıllarda yapılan yeni yatırımlarla birlikte mevcut hattın yetersiz kaldığını hatırlatan yetkililer geçtiğimiz ay yapılan 7,5 km'lik yeni hat döşeme işlemlerinin bitirildiğini, Kurban Bayramı'ndan sonra yapılacak trafo montajı işlerinden sonra köy şebekesinden beslenen Göbel Termal Tesislerinin şehir şebekesine alınacağını kaydetti. Bayram sonuna kadar dolu olan tesisler 3 gün boyunca misafir kabül etmeyecek. Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından yüklenici firma burada ki işlerini tamamlamış olacak. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göbel'de Kesintisiz Elektrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement