Göçmen Kaçakçısı 6 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Göçmen Kaçakçısı 6 Kişi Tutuklandı

İzmir’in Menemen ilçesinde polise yasadışı yollar ile Avrupa ülkelerine geçmek için deniz kıyısına minibüsle giden 48 mülteciyi yakalarken göçmen kaçakçısı 6 kişiyi gözaltına aldı.

15.09.2015 12:45

İzmir'in Menemen ilçesinde polise yasadışı yollar ile Avrupa ülkelerine geçmek için deniz kıyısına minibüsle giden 48 mülteciyi yakalarken göçmen kaçakçısı 6 kişiyi gözaltına aldı. Göçmen kaçakçısı 6 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutulandı.

Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Büro Amirliği ekipleri, deniz yoluyla yurtdışına kaçmaya çalışan yabancı uyruklu göçmen şahıslar ve organizatörlere yönelik operasyon düzenledi. Aliağa–Menemen yolu üzerinde durdurulan bir minibüste, Suriye uyruklu 48 göçmen şahıs yakalandı. Minibüste yapılan aramada 41 adet can yeleği, 3 adet pompa ve 10 adet şambrel can simidi ele geçirildi. Göçmenleri kanunsuz olarak yurtdışına çıkarmaya çalışan organizatörler Türk vatandaşları A.N., F.N., E.N. ve T.N. ile Suriye uyruklu Ş.A. ve M.D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göçmen Kaçakçısı 6 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement