Gölbaşı'da, MHP İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'da, MHP İlçe Kongresi Yapıldı

Gölbaşı\'da, MHP İlçe Kongresi Yapıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi olağan kongresinde mevcut Başkan Mustafa Çırakoğlu tekrar seçildi.

01.12.2014 16:38

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi olağan kongresinde mevcut Başkan Mustafa Çırakoğlu tekrar seçildi.

MHP Gölbaşı 11. Olağan Kongresine MHP Adıyaman Eski Milletvekili Hasari Güler, MHP Adıyaman eski İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP Adıyaman İl Başkan Adayı İbrahim Halil Gönder, İl Başkanı Mithat Solgun ve delegeler katıldı. Eski MHP Adıyaman Milletvekili Hasari Güler'in divan başkanlığını yaptığı kongreye tek liste halinde giren Mustafa Çırakoğlu yeniden MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığına seçildi.

263 delegenin 101 delege oylamaya katılırken Mustafa Çırakoğlu 101 oyun tamamını aldı, İlçe başkanı Mustafa Çırakoğlu yönetim kurulu arkadaşları ile önemli işlere imza attıklarını, MHP'nin Gölbaşında tarihi bir başarı yakaladığını belirterek, "Hedefimiz partimizin ilçe merkezi ve köylerde yakaladığı oy artışını daha da yukarılara taşımak. MHP'nin önümüzdeki genel seçimlerde hem Gölbaşında hem de Adıyaman genelinde birinci parti olmasını sağlamaktır. Çünkü ülkemiz ve insanımızın milliyetçi bir iktidara ihtiyacı vardır. Amacımız Adıyaman genelinde birinci parti olup, milletvekilleri çıkarmaktır. Halkımızın bizlere ve partimize olan teveccühünü görmekteyiz. Bu amaçlara hizmet ederek partimizi Gölbaşında birinci sıraya taşımaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'da, MHP İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement