Gölette Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Gölette Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Gölette Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Uşak'ın Banaz İlçesi'nde, serinlemek için girdiği gölette kaybolan 18 yaşındaki Hamza Candoğan'ın 18.5 saat sonra cesedine ulaşıldı.

27.09.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Banaz İlçesi'nde, serinlemek için girdiği gölette kaybolan 18 yaşındaki Hamza Candoğan'ın 18.5 saat sonra cesedine ulaşıldı. Candoğan'ın cesedi sudan çıkartılırken yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Liseden bu yıl mezun olan ve üniversite sınavına girmeye hazırlandığı belirtilen Hamza Candoğan, dün saat 14.00 sıralarında Kızılhisar Köyü'ne 200 metre mesafede bulunan gölete arkadaşlarıyla pikniğe gitti. Burada Candoğan, serinlemek için gölete girdi. Bir süre yüzdükten sonra suda çırpınmaya başlayan Hamza Candoğan, arkadaşlarından yardım istedi. Suya atlayan arkadaşları gözden kaybolan Candoğan'ı bulamadı.

Bunun üzerine jandarmadan yardım istendi. Jandarmanın haber vermesiyle gelen Uşak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, arama kurtarma çalışması başlattı. Ancak, havanın kararması üzerine çalışmalara ara verildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Sualtı Grup Amirliği'nden dalgıç istendi.

DALGIÇ POLİSLER BULDU

Bugün saat 08.00 sıralarında İzmir'den gelen 8 kişilik dalgıç polis ekibiden 3'ü dalış yaparak, arama kurtarma çalışmalarını tekrar başlattı. Dalgıç polisler, yarım saat sonra Candoğan'ın balçığa saplanmış cesedine ulaştı. Gölete girdiği yerin 5 metre ilerisinde cesedi bulunan gencin cesedi sudan çıkartılırken, annesi Meral Candoğan ve babası Ömer Candoğan ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ailenin üç çocuğundan ortancası olan Candoğan'ın cesedi önce Banaz Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölette Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement