Gölpazarı İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gölpazarı İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bilecik Gölpazarı Kaymakamı Ömer Şahin başkanlığında İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

29.07.2013 17:12  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölpazarı Kaymakamı Ömer Şahin başkanlığında İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Akgümüş, İlçe Emniyet Amiri Fatih Doğan, Hastane Baştabibi Şule Sağlam ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İsmail Altunışık'ın katılımıyla, kentte yapılacak spor müsabakalarında alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Daha önceki toplantılarda alınan kararların uygulamasında olumlu sonuç alındığı, yapılan spor müsabakalarında herhangi bir şiddet içeren hakaret veya düzensizliğin olmadığı gözlemlendiğini belirten Şahin, "Daha önceki dönemlerde alınan emniyet tedbirlerinin müsabaka güvenliği açısından yeterli ve alınan emniyet tedbirleri aynen uygulanmasına devam edilecek. Spor tesislerinde tütün mamullerinin tüketimi 5727 sayılı kanun hükmünce yasaklanmış olduğundan, yasaklara uymayanlar hakkında görevlilerce tespit edilerek, cezai işlem uygulanacaktır" dedi.

-Gölpazarı Ziraat Bankası Müdürü görevine başladı

Gölpazarı Ziraat Bankası Müdürü Mete Mutlu görevine başladı.

Ziraat Bankası Müdürü Namık Kemal Doğanay'ın Burdur'un Çeltikçi ilçesine çıkması nedeniyle boşalan müdürlüğe atanan Mete Mutlu göreve başladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan ve 1999 yılında Ziraat Bankasında Adapazarı ve Eskişehir'de servis görevlisi olarak görev yapan Mutlu, 2002 yılında iç kontrolör olarak göreve başladı. İlk Müdürlük görevinin Gölpazarı olduğunu ifade eden Mutlu, iç kontrolör olarak 2 veya 3 defa ilçeye geldiğini ve elinden geldiği kadar hizmet etmek istediğini söyledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement