Gölpazarı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı'ndan Kısa Kısa

Yerel seçimlere doğru.

25.03.2014 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, " Gölpazarı'nı yarınlara taşıma noktasında da güzel hizmetlere vesile olacağız" dedi.

Poyraz, AK Parti Belediye Başkan adayı Semih Yavuz ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu.

Gölpazarı'nda da 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduklarını kaydeden Poyraz, şöyle konuştu:

"Burada sadece belediye başkanlığı değil, milletvekili, bakanlarıyla ve en başta da Sayın Başbakanımızla Gölpazarı'nın yanında olacağız. İnşallah Gölpazarı'nı yarınlara taşıma noktasında da güzel hizmetlere vesile olacağız. Gölpazarı halkından AK Partili belediyecilikle tanışma amacıyla Semih Yavuz'a destek vermeleri noktasında talebimiz var. İnşallah bu talebimiz karşılık bulursa, 31 Mart sonrası Gölpazarı ile ilgili projelerimiz hazır. Hızlı şekilde hayata geçirip, yarınlara taşıma noktasında kararlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz."

MHP'nin esnaf ziyareti

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Sinan Özkeskin ve partililerle ilçedeki esnafı ziyaret etti.

Yerel seçimler için çalışmalara çok önceden başladıklarını bildiren Şeker, şunları kaydetti:

"Virajı döndük, inişe az kaldı. Biz kendi açımızdan Bilecik'te, ilçelerinde ve beldelerinde çok başarılı bir seçim çalışması yaptık. Bu başarıdan sonra büyük başarı elde edeceğimize inanıyorum. Kararı halk verecek. Kimileri anket yaptırıyor, 'Şuna sordum, buna sordum.' Bizim için büyük anket, halkın anketidir. Demokrasiye inanıyorsak, sandığa da inanacağız. Pazar akşamı her şey belli olacak ve hepimizde çıkan bu sonuca saygı duyacağız."

CHP'nin esnaf ziyareti

Gölpazarı Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Vedat Kazıcı, partililerle seçim bürosunda bir araya geldi.

Kazıcı, yaptığı konuşmada, vatandaşlardan seçimin huzur ve barış ortamında yapılmasına dair emek harcamalarını istedi.

Yerel seçimlerin hem ilçe hem de ülke için hayırlara vesile olmasını temenni eden Kazıcı, şunları kaydetti:

"Sizlere güveniyorum. Sandığa kadar herkesten yeni bir oy istiyorum. Alnımız açık. Kimseyi ayırmadık, kırmadık, herkese eşit hizmet verdik. Bizler bu ilçede hoşgörü, arkadaşlık ve kardeşlik içinde mücadele ettik. Seçimlerde hiç kimsenin komşusuyla, akrabasıyla, arkadaşıyla darılmasını istemiyorum." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement