Gönül Köprüsü' Projesi, Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Gönül Köprüsü' Projesi, Öğrencileri Sevindirdi

Gönül Köprüsü\' Projesi, Öğrencileri Sevindirdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ’Gönül köprüsü’ projesi kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak okulların bahçesinde fidan dikimi yapıldı.

03.04.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 'Gönül köprüsü' projesi kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak okulların bahçesinde fidan dikimi yapıldı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 'Gönül köprüsü' projesinin ilk ayağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün destekleri ile bugün gerçekleştirildi. Projenin ilk ayağında Damlalı, Gürmeşe, Dörtyol ve Akça ilkokulları öğrencileri ile bir araya gelinerek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Daha sonra etkinlik kapsamında daha yaşanılabilir ve doğal bir çevre oluşturmak için gidilen tüm okulların bahçelerinde fidan dikimi yapıldı. Etkinliğe, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, Okul Müdürü Gülseren Özlem Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.

Proje kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi giyim bölümünün dikimini yaptığı 300 tişört, çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin hazırlamış oldukları çeşitli oyuncaklar, yiyecek, içecek ve yüz boyama etkinlikleri hazırlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ile İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen tarafından okul öncesi öğrencilerine oyuncaklar dağıtılırken, ilkokul öğrencilerine de tişörtler hediye edilerek, tüm öğrencilere ise yiyecek dağıtıldı. Ayrıca etkinlik çerçevesinde yaşanılabilir ve doğal bir çevre oluşturmak için gidilen tüm okulların bahçelerinde ilçe milli eğitim müdürü genç ile ilçe emniyet müdürü ergen tarafından fidan dikimi yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, yapılan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 'Gönül köprüsü' projesinin ilk ayağında Damlalı, Gürmeşe, Dörtyol ve Akça ilkokulları öğrencilerimizle ile bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler dağıtarak onları sevindirdik. Daha sonra etkinlik kapsamında daha yaşanılabilir ve doğal bir çevre oluşturmak için ilçe emniyet müdürümüz ile beraber gittiğimiz tüm okulların bahçelerinde fidan dikimi yaptık. Çocuklar bizim geleceğimiz bizimde geleceğimiz olan yavrularımıza sahip çıkmamız lazım. Çocukların yüzündeki o tebessüm bizleri duygulandırdı. Gerçekten yüzlerindeki sevinç görmeye değerdi. Çocuklara sevgi verdiğinizde karşılığını muhakkak alırsınız. Çünkü çocuklar her şeyden önce sevgiye muhtaçtır."

Genç, son olarak 'Gönül köprüsü' projesi kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Sevinçleri gözlerinden okunan öğrenciler ise, emeği geçen herkese teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Köprüsü' Projesi, Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement