Görele'de AK Parti'den Sevgi ve Dayanışma Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Görele'de AK Parti'den Sevgi ve Dayanışma Yürüyüşü

Görele\'de AK Parti\'den Sevgi ve Dayanışma Yürüyüşü

Giresun'un Görele ilçesinde, AK Parti Görele İlçe Başkanlığı, Sevgi ve Dayanışma Yürüyüşü gerçekleştirdi.

24.03.2014 09:09  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Görele İlçe Başkanlığı tarafından 'Sevgi ve Dayanışma Yürüyüşü ' gerçekleştirildi.

Başbakan Danışmanı Hüseyin Besli, Giresun AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demirci, AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, AK Parti Giresun 1. sıra Meclis Üyesi adayı Şengül Şahin ve partililer katıldı. Şehir Merkezinde düzenlenen yürüyüş öncesinde Başbakan Danışmanı Hüseyin Besli, yaptığı konuşmada 30 Mart'ta kalan bir haftalık süreçte kazasız belasız bir seçim süreci geçirmek istediklerini belirti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Hüseyin Besli, her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin bir istikbal mücadelesi olduğunu vurguladı. Besli "Bize düşense bu mücadelede kendi çapımızda sayın başbakanımıza destek vermektir. Bu bağlamda Görele üzerinde buluşursak Görele'de muhtemel AK Parti oylarından bir tanesini de hangi sebeple olursa olsun eğer başka bir yere gider eğer zayi olursa tabiri caizse istiklal mücadelesini ver bir ordunun lojistiğini çalmak ve başka bir yere götürmekten başka bir şey değildir. Dediğim gibi hangi gerekçeyle olursa olsun gerçek değişmez. Doğrusu Görele'de AK Parti'nin Tolga Erener'le birlikte belediye başkanlığını alabilmesi için bir problem yok. Allah'ın izniyle bu gerçekleşmiştir. Şu anda zaten bu kalabalık bunu tescillemiştir. Bizi bundan sonra düşen sayın başbakanımızın başkanlığında sürdürülen istiklal mücadelesine biz Göreleli olarak ne kadar destek olacağız. Ne kadar lojistik sağlayacağız. Önümüzdeki günlerde yapacağımız budur. Biliyorsunuz ki Görele sayın başbakanımızın Türkiye'deki ilçelerin içinde en çok ilgilendiği en çok yakınlık gördüğü ilçelerden biri. Seçim gecesi büyükşehirleri takip ederken küçük çaplı ilçelerin dışında belki de en çok merak edilen ilçelerden bir tanesi de Görele olacaktır. Eminim ki o gece birçok sevincin yanında Görele'de sayın başbakanımıza büyük bir sevinç yaşatacaktır. Buna gönülden inanıyorum ve hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Tolga Erener'in belediye başkanlığı Görele'ye hayırlı ve uğurlu olsun "dedi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı yürüyüş, sonunda AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, bir konuşma yaptı. Erener, "Değerli büyüğüm Hüseyin Besli ağabeyimin de söylediği gibi bu iş koltuk sevdası değil hizmet sevdası. Sizlere şunu söylemek istiyorum. Biz hizmet için yola çıktık karşımızdaki arkadaşlara da sesleniyoruz. Yanlış bilgilendirilen yanımıza yöremize sokulmayan insanlara da sesleniyoruz. Yuvanız burası. İnşallah biz bu seçimi kazanacağız ama benim için performans yeni başlıyor. Artık yatmak yok biz ne kadar yüksek oy alırsak partimiz o kadar çok yükselecektir. Bizlere karşı kurulan bütün İttifaklara karşı dik duracağız, omuz omuza olacağız 30 Mart akşamı burada seçim büromuzun önünde hepinizi horon tepmeye bekliyorum. Durmak yok yola devam" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele'de AK Parti'den Sevgi ve Dayanışma Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement