Görüntülü Haber) Ölümlü Kazanın Olduğu Kavşakta Yol Kapatma Eylemi - Son Dakika
Güncel

Görüntülü Haber) Ölümlü Kazanın Olduğu Kavşakta Yol Kapatma Eylemi

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde ölümlü kazaların olduğu kavşakta önlem alınmasını isteyen yöre halkı yol kapatma eylemi yaptı.

08.10.2016 16:39

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde ölümlü kazaların olduğu kavşakta önlem alınmasını isteyen yöre halkı yol kapatma eylemi yaptı. Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale'nin gerekli önlemlerin alınacağı sözünü vermesi üzerine yol 1 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı. Zeytinalanı Mahallesi Sağlık Ocağı Kavşağı'nda dün meydana gelen kazada, 50 yaşındaki Nevzat Çelik yönetimindeki 34 SCS 23 plakalı otomobil ile 74 yaşındaki Akif Uysal'ın kullandığı 48 K 1202 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Akif Uysal öldü, kızı 20 yaşındaki Büşra Yener ile torunu 3 yaşındaki Ömer Faruk Yener ve diğer sürücü Nevzat Çelik ise yaralandı.

KAYMAKAM SÖZ VERDİ

Bu kavşakta sık sık ölümlü kazalar olduğunu söyleyen çevre halkı bugün saat 11.00'de toplanarak karayolunu ulaşıma kapattı. Jandarma bölgede önlem alırken, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale de tepkili vatandaşlarla görüşmek üzere kavşağa geldi. Demirkale, "Gerekenin yapılması için çalışmalara başladık. Ben sizlere söz veriyorum, konunun takipçisi olacağım. Buraya istediğiniz sinyalizasyonun takılması ve ayrıca keskin olan virajında açılması için gerekli çalışmaları karayollarıyla birlikte en kısa sürede görüşerek çözümünü sağlayacağız" dedi.

Bunun üzerine halk eylemi sonlandırdı. Muğla'dan Fethiye yönüne 1 saat ulaşıma kapanan karayolu tekrar açıldı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görüntülü Haber) Ölümlü Kazanın Olduğu Kavşakta Yol Kapatma Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement