Göstericiler Yüksekova'da Okul Yakıp Atatürk Büstünü Tahrip Etti - Son Dakika
Güncel

Göstericiler Yüksekova'da Okul Yakıp Atatürk Büstünü Tahrip Etti

Göstericiler Yüksekova\'da Okul Yakıp Atatürk Büstünü Tahrip Etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4. günde devam eden olaylara polis müdahalesi sürerken, göstericiler bir okulu yakıp Atatürk büstünü tahrip etti.

08.10.2014 19:26  Güncelleme: 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarının protesto edildiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden olaylara polis müdahalesi sürerken, göstericiler bir okulu yakıp Atatürk büstünü tahrip etti.

BARİKAT KURUP ATEŞ YAKTILAR

Yüksekova'da olaylar 4. gününde devam ederken, polisin yüzü kapalı gruplara müdahalesi sürüyor. Polisin müdahalesiyle Şemdinli yolu üzerinde ve ara sokaklarda toplanan çok sayıda yüzü kapalı gösterici yollara tekrar barikat kurarak ateş yaktı.

OKUL YİNE HEDEF OLDU

Polisin gruplara gaz, tazyikli su ve plastik mermilerle müdahalesi sürüyor. İlçe merkezinde bulunan ve daha önce toplumsal olaylarda birçok defa saldırıya uğrayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu tekrar taş ve molotofkokteylleriyle saldırıya uğradı.

ATATÜRK BÜSTÜNE SALDIRI

Okulun camlarını kıran yüzü kapalı bir grup kırdıkları kapıdan içeri girip okulun 4 katını da ateşe vererek tamamen yaktı. Okuldan dumanlar yükselirken, göstericiler okulun içindeki Atatürk büstünü de kırarak tahrip etti. İlçenin geneline yayılan olaylar devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göstericiler Yüksekova'da Okul Yakıp Atatürk Büstünü Tahrip Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hudapar: Yuksekovayi isit e bir günlüğüne verelim tertemiz yapar orayi 6 0 Yanıtla
  • gurbetci kazim: bunlar yapan kisiler insan oalmaz vatan hanini savasmak mi istiyorsun git irakda ve suriyede savas hic kimsenin teror estirmeye hakki yoktur 2 0 Yanıtla
  • kayan: ey atatürk büstünü yıkan provakatörlerisizleride sizleribu hale koyanlarıda kınyorum, 1 0 Yanıtla

Advertisement