Gül ve Tahmazoğlu, Yazıcık Konutlarını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Gül ve Tahmazoğlu, Yazıcık Konutlarını Gezdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulundu.

13.07.2015 12:02

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediyesinin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gül ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu iftar öncesi vatandaşları ziyaret etti. Şahinbey ilçesindeki bazı ailelerle görüşen Gül ve Tahmazoğlu, onların sorunlarını dinlediler.

Aile ziyaretinin ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yazıcık Konutlarını gezen Gül, binaların mimari yapısının çok güzel olduğunu belirtti.

Konutların Gaziantep'in tarihi dokusuna uygun inşa edildiğini ifade eden Gül, şunları kaydetti:

"Yazıcık Mahallesinde yaptığımız aile ziyaretlerinin ardından Şahinbey Belediyemiz tarafından yapılan kentsel dönüşüm alanını ziyaret ettik. Gerçekten çok estetik ve tarihi yapıya uygun konutlar yapılıyor. Mahalleli ile konuştuğumuzda şunu da gördük; yapılan kentsel dönüşümde kamulaştırma ile evini belediye verenler gayet memnun. Evlerine hak ettiği değerin verildiğini söylediler. Halk için bir şeyler yaparken, halkın memnuniyetsiz olmasının hiçbir anlamı yok. Burada bir memnuniyet olduğunu vatandaşlarımız dile getirdiler. Yeni yapılan binalar çok yüksek olmayan ve göze çok hoş gözüken binalar. İnşallah mahallemizin diğer yerlerine de bu yapı sirayet eder. Devamı da inşallah gelir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gül ve Tahmazoğlu, Yazıcık Konutlarını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement