Gülnar'da Kadınlar İçin Etkinlik Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gülnar'da Kadınlar İçin Etkinlik Düzenlendi

Akkuyu NGS Elektrik Üretim A.Ş tarafından "kadınlara güç verecek enerjimiz var" sloganıyla etkinlik düzenlendi.

10.03.2014 16:12

Gülnar ilçesinde, Akkuyu NGS Elektrik Üretim A.Ş tarafından "kadınlara güç verecek enerjimiz var" sloganıyla  etkinlik düzenledi.

Gülnar Kaymakamı Tekin Dündar, Gülnar Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını ifade etti.

Dündar, Gülnar'ın bu tarz sosyal ve kültürel etkinliklere ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Bundan sonra inşallah tüm belirli gün ve haftalarda sosyal ve kültürel etkinliklerin organize edilmesinde Akkuyu NGS A.Ş'nin katkılarını göreceğiz ve hissedeceğiz. Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarından biri olan Akkuyu NGS'nin hayata geçirilmesi durumunda, Gülnar'a, Mersin'e ve Türkiye'ye etkisini, katkılarını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Akkuyu NGS Büyükeceli Bilgilendirme Merkezi Müdürü Eyüp Lütfi Sarıcı ise kadının, ailenin ve toplumun temeli ve rehberi olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"Çocuğunu erkek, kız demeden büyüten, okutan, topluma kazandıran ve güç veren kadındır. Erkeği yücelten, sırtlayan, onu taşıyan kadındır. Atalarımız, 'bir elin nesi var, iki elin sesi var' diyerek, bizlere büyük bir mesaj bırakmışlardır. O iki el ortak mutluluğu yaşadığı müddetçe, daha gür ses çıkararak devam edecektir. Bu işi beceren, başarılı olan, kendi ayakları üzerinde duran kadınlarımızın sayısı her gün daha da artmaktadır. Bu beceri sizlerin toplumda yer almanız ve gayretinizle artmaya devam edecektir." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gülnar'da Kadınlar İçin Etkinlik Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement