Gülşen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gülşen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Gülşen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Mithat Gülşen, Çay Mahallesi Yeşil Kent sitesinde seçmenlere seslendi, projelerini tanıttı.

25.03.2014 01:10

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Mithat Gülşen, Çay Mahallesi Yeşil Kent sitesinde seçmenlere seslendi, projelerini tanıttı.

Gülşen, 19 Mart'ta Türkiye'nin en büyük projelerinden birisi olan Filyos Limanı inşaatının ihalesinin Ankara'da yapıldığını hatırlatarak, "Ulaştırma Bakanlığındaki salonda biz Vadi belediye Başkanları, AK Partili Zonguldak Milletvekillerimiz ve Sayın Valimiz Ali Kaban ile Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri hepimiz oradaydık. Böyle büyük projenin ihalesinde Muhalefet partisi Milletvekillerinden, Belediye Başkan adaylarından kimse yoktu. Muhalefetin Çaycuma temsilcisi de yoktu. Bu zihniyet bizlere köprü yapamazsınız dedi. Biz iki köprü yaptık. 30 Mart'ta sizlerin desteği ile planladığımız iki köprü projesini de hayata geçireceğim" diye konuştu. Yaptığı hizmetleri anlatan Çaycuma Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Mithat Gülşen, yeni projelerini de sinevizyon sunumuyla gösterdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülşen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement