Gümüşhaneliler'den, Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gümüşhaneliler'den, Doğan'a Ziyaret

Gümüşhaneliler\'den, Doğan\'a Ziyaret

Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Suat Artun ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

21.01.2015 09:45  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Suat Artun ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimini misafir etti. Ziyarette konuşan Doğan, "Bizler tabi ki doğduğumuz yerlerle gurur duyuyoruz. Oraların toprağının insanı olmaktan onur duyuyoruz. Oraların kültürel özelliklerini, oraya has güzellikleri burada yaşatmaya çalışıyoruz. Ama bir yandan da bizler artık bu şehrin toprağına karışmış, hamuruyla yoğrulmuş insanlarız, İzmitliyiz, Kocaeliliyiz. Biz, memleketimizle doğduğumuz yerlerle her zaman büyük onur duyuyoruz ama Kocaelili olmaktan ve Kocaeli de yaşamaktan da büyük şeref duyuyoruz" dedi.

Hemşeri derneklerinin şehirde sosyal dayanışma ve kültürel değerlerin yaşatılması açısından önemli bir yeri olduğunu da söyleyen Başkan Doğan, "Hemşeri dernekleri, o şehirde ikamet eden hemşerilerin birlik ve beraberliğinin sağlanması, örf, adet ve kültürlerinin yaşatılması açısından çok önem arz ediyor. Sivil toplumun yoğun olduğu kentlerde sosyokültürel aktiviteler giderek gelişir. Bunun için de hemşeri derneklerini çok önemsiyorum" şeklinde konuştu.

Yaptıkları faaliyetler hakkında İzmit Belediye Başkanına bilgi veren Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Suat Artun ve yönetimi de Doğan'a sivil toplum örgütlerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhaneliler'den, Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement