Gümüşova'da Festival Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Gümüşova'da Festival Heyecanı

Gümüşova\'da Festival Heyecanı

Düzce'nin Gümüşova ilçesi Belediyesi "Gümüşabad Kültür ve Sanat Festivali" adı ile ilk kez festival yapmaya hazırlanıyor.27-28-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festivalde Gökhan Türkmen, Resul Dindar ve Muazzez Ersoy Sahne alacak.

02.09.2013 11:04

Düzce'nin Gümüşova ilçesi Belediyesi "Gümüşabad Kültür ve Sanat Festivali" adı ile ilk kez festival yapmaya hazırlanıyor. 27-28-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek festivalde Gökhan Türkmen, Resul Dindar ve Muazzez Ersoy Sahne alacak.

Gümüşova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kültür ve Sanat Festivali heyecanı sardı. 27-28-29 Eylül tarihlerinde birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı festival için hazırlıklar şimdiden başladı. Festivalin ilk akşamı olan 27 Eylül'de ünlü pop sanatçısı Gökhan Türkmen, 28 Eylül tarihinde sevilen Karadeniz sanatçısı Resul Dindar ve festivalin son akşamında Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Ersoy sahne alacak. Konserlerin yanı sıra Hat sanatı sergisi, Ebru Sergisi, Satranç turnuvası ve halk oyunları gösterileri gibi birçok etkinlik de halkın beğenisine sunulacak.

Gümüşova halkının yanı sıra tüm Düzcelileri ve çevre illeri festivale davet eden Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, "Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz festivalimizin heyecanını yaşıyoruz. İlk olacağı için kusursuz olmasını istiyoruz ve hazırlıklarımızı da tüm titizliğimizle sürdürüyoruz. Gümüşova ve Düzce halkına yakışır bir festival düzenlemek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.

3 Gün sürecek olan festivali organizasyonunu daha önce Çeşitli il ve ilçelerin Konserlerinin yanı sıra Düzce ve Şırnak Üniversitelerinin Bahar Şenlikleri organizasyonunu gerçekleştiren ZED Ajans Organizasyon üstlendi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşova'da Festival Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement