Gündüzler Beldeevi ve Kur'an Kursu Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gündüzler Beldeevi ve Kur'an Kursu Törenle Açıldı

Gündüzler Beldeevi ve Kur\'an Kursu Törenle Açıldı

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, beldeevi sayılarını sürekli arttırarak daha fazla vatandaşın beldeevlerinin imkanlarından yararlanması için açtığı Gündüzler Mahallesi’ndeki Beldeevi ve Kur’an Kursu vatandaşlara hizmet verecek.

24.05.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, beldeevi sayılarını sürekli arttırarak daha fazla vatandaşın beldeevlerinin imkanlarından yararlanması için açtığı Gündüzler Mahallesi'ndeki Beldeevi ve Kur'an Kursu vatandaşlara hizmet verecek.

Gündüzler Mahallesi'nde planlanan Tepebaşı Belediyesi Beldeevi ve Kuran Kursu, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çok sayıda mahallelinin katılımı ile açıldı. Açılış töreninde Tepebaşı Belediyesi Anneler Halkoyunları Topluluğu, halk oyunları gösterisi sundu. Ardından bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 250'ye yakın kadın ile 300 çocuğun binada hizmet aldığını söyledi. Ataç, "Sizlere yakışır bina oluşturduk. Ama binalar dolmadığı sürece hiç bir önemi kalmaz. Daha şimdiden, 7 ila 17 yaş arasında 300 çocuğumuz, yılbaşından bu yana 250'ye yakın kadınımız buradan hizmet alıyor. Yazın ayrıca, tiyatro ve sinema etkinliklerimiz devam edecek. Ramazan'da da burada büyük bir sokak iftarı yapacağız. Etkinliklerimiz olacak, konserlerimiz olacak. Tepebaşı Belediyesi'nin geldiği yere medeniyet gelir. Biz sadece halkımızın yanındayız. Eğer halkımızın yüzü gülerse, bizim de yüzümüz güler. Buradaki belediyenin kapanmasına çok üzüldüm. Ama artık Tepebaşı Belediyesi hizmetleri ile burada. Bu beldeevini lütfen boş bırakmayın. Her yıl 10 ila 15 bin kadınımız beldeevlerinden hizmet alıyor. Yaklaşık 100 bin kişiye yakın vatandaşımızla kültür turları düzenledik. Tepebaşı'nda Anıtkabir'i, Çanakkale'yi görmeyen kimse kalmayacak. Görelim ki Atatürk'ün ve şehitlerimizin bu ülkeyi nasıl kazandıklarını görelim" şeklinde konuştu.

Başkan Ataç'ın konuşmasının ardından kurs eğitmeni İmran Çelik ve kursiyerler, Ataç'a hizmetlerinden dolayı hediye takdim ettiler. Açılış töreninin ardından Başkan Ataç ve vatandaşlar, kurdele keserek Tepebaşı Belediyesi Beldeevi ve Kuran Kursu'nun açılışını gerçekleştirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündüzler Beldeevi ve Kur'an Kursu Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement