Güneli Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Güneli Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güneli Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli ve beraberindeki heyet köy ziyaretlerini sürdürüyor.

16.03.2014 15:22

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli ve beraberindeki heyet köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Prof. Dr. Zülküf Güneli, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı M. Ali Kırsaçlı, İl Genel Meclis üyesi Orhan Yeşil, kadın ve gençlik kolları heyeti ile birlikte Cumhuriyet köyü ve Hacı Ahmeterk mezrasını ziyaret etti. Köylülerle bir araya gelen Güneli, projelerini anlatarak destek istedi. Güneli, vatandaşlara çözüm süreci ile birlikte oluşan huzur ortamını da hatırlatarak, bu huzurun devamı için AK Parti'ye destek vermelerini talep etti. AK Parti belediyeciliği ile Diyarbakır'ın yıllardır alamadığı hizmetleri vereceklerini belirten Güneli, 30 Mart seçimlerinin sıradan seçimler olmadığını ve bundan dolayı da özellikle halkın desteğine talip olduklarını dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güneli Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement