Güney Yatırımları Pazar Günü Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Güney Yatırımları Pazar Günü Açılıyor

Güney Yatırımları Pazar Günü Açılıyor

Arifiye, Hacımercan, Çaybaşı İçmesuyu İsale Hattı ve Hacımercan İçmesuyu Arıtma Tesisi, 2 Mart Pazar günü saat 13.30’da açılıyor.

24.02.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye, Hacımercan, Çaybaşı İçmesuyu İsale Hattı ve Hacımercan İçmesuyu Arıtma Tesisi, 2 Mart Pazar günü saat 13.30'da açılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hayata geçirilen yatırımlar ile su yetmezliği ve bulanıklık sorunu kesin çözüme kavuşacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin içmesuyu geleceğini garanti altına almak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda şehrin güney bölgelerini ilgilendiren önemli bir yatırımın daha açılışı gerçekleştiriliyor. 25 kilometre uzunluğunda isale hattı ve 10 kilometre uzunluğunda şebeke hattının döşendiği ve bu hat ile entegre şekilde çalışacak, ileri teknoloji İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin de inşa edildiği yatırımlar, 2 Mart Pazar günü açılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Şehrimizin içmesuyu geleceğini garanti altına almak için inşa ettiğimiz isale hatları ve arıtma tesislerini bir bir devreye alıyoruz. Karapürçek, Kaynarca, Sapanca ve Hendek ilçelerimiz de hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızın ardından şimdi de şehrimizin güney bölgesinde bulunan 67 adet yerleşim birimine uzun yıllar kaliteli içmesuyu sağlayacak isale hattımızı ve arıtma tesisimizi hizmete alacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu, "Arfiye-Çaybaşı-Hacımercan İçmesuyu İsale Hattı'nda çalışmalarımızı tamamladık. 7,7 Milyon TL'lik proje kapsamında 25 kilometre isale hattı ve 10 kilometre şebeke hattı döşedik. Bölgede bu hatlar ile entegre şekilde çalışacak arıtma tesisi inşa ettik. Yaklaşık 4 Milyon TL'ye mal olan Hacımercan İçmesuyu Arıtma Tesisi, kaliteli içmesuyunu bu bölgelere ulaştıracak. Hayata geçirilen yatırımlar ile su yetmezliği ve bulanıklık sorunu kesin çözüme kavuşacak. 11,7 Milyon TL'lik yatırımlarımızın açılışını inşallah 2 Mart Pazar günü gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güney Yatırımları Pazar Günü Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement