Günsifed Başkanı Mesut İşsever'den Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Ekonomi

Günsifed Başkanı Mesut İşsever'den Sağduyu Çağrısı

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, son günlerde artan terör olaylarının birer oyun olduğunu ve Türk milletinin bu oyuna düşmeyeceğini söyleyerek, Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıları kınayıp Türk halkına başsağlığı diledi.

10.09.2015 14:36

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, son günlerde artan terör olaylarının birer oyun olduğunu ve Türk milletinin bu oyuna düşmeyeceğini söyleyerek, Hakkari Dağlıca ve Iğdır'da terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıları kınayıp Türk halkına başsağlığı diledi.

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mesut İşsever, "Dağlıca ve Iğdır'da güvenlik güçlerimize karşı yapılan hain saldırılarda yine canımız yandı, gencecik yiğitlerimiz şehit düştü. Türk ulusunu acıya boğan bu menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet mensuplarına, yüce Milletimize sabır ve başsağlığı, bu olayda yaralan kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Bu kalleş terörü yapan hainleri, destekleyenleri, terör üzerinden beslenen iç ve dış mihrakları, terörden medet umanları nefretle kınadıklarını da ifade eden Mesut İşsever, "Büyük bir medeniyet, asalet ve kararlılık timsali halkımızın bu sinsi oyuna gelmeyeceğine, sağduyu ve azminden hiçbir şey kaybetmeden, her karış toprağı şehit kanı ile sulanmış bu vatan mukaddesatı üzerinde birlik ve kardeşlik duygusu ile bu karanlık günlerden kurtulacağına olan inancımı yineliyor. Her gün yaşanan terör olayları sabrımızı zorluyor ancak dikkatli olalım, oyunlara gelmeyelim" şeklinde açıklamada bulundu.

Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen çevrelerin tehlikeli oyunlar oynadığını da öne süren İşsever, vatandaşlara sağduyu çağrısı yaptı. İşsever, terör olaylarının bir oyun ve tuzak olduğunu belirterek, "Yapılan saldırılarla vatandaşları sokağa dökmeye çalışıyorlar. Bu sorunu birlik ve beraberlik içinde atlatmak gerek. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. 3-5 çapulcuya pabuç bırakacak bir devlet asla değildir. Hainler cezasını elbette bulacaktır. Ülkeyi karıştırmaya çalışan hainlere, bölücülere verilecek olan en iyi cevap Türk bayrağıdır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun Allah sabırlar versin" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Günsifed Başkanı Mesut İşsever'den Sağduyu Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement