Gürkan: "Belediyecilik Hizmetkarlık Makamıdır" - Son Dakika
Yerel

Gürkan: "Belediyecilik Hizmetkarlık Makamıdır"

Gürkan: "Belediyecilik Hizmetkarlık Makamıdır"

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Sizlere hizmetkarlık yapacak AK Belediyecilik ile yola devam edelim” dedi.

06.02.2014 09:43

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Sizlere hizmetkarlık yapacak AK Belediyecilik ile yola devam edelim" dedi.

Gürkan, Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi ile birlikte Karaisalı'ya bağlı Torunsolaklı, Hacımusalı, Çatalan, Çorlu ve Kapıkaya köylerini ziyaret etti. Yeni Büyükşehir Kanunu'na dikkak çeken Gürkan, "Bu yasa ile özel idareler kapanırken artık ilimizin tüm noktalarına Büyükşehir Belediyesi hizmet götürecektir. Köyümüze gelecek yatırımın miktarı ve kalitesi sizin oylarınızla belirlenecektir. AK Parti iktidarında ülkemizin tamamı adeta bir şantiye alanına dönmüş olup Karaisalı ilçemiz ve köylerimiz de bu gelişmelerden payını fazlasıyla almıştır" dedi.

Karaisalı'ya yapılan hizmetlerin bazılarını sıralayan Gürkan, konuşmasında şunları kaydetti:

"İlçemizin 2012 yılında 11 köyümüze toplam 40 bin metrekare, 2013 yılında 21 köyümüze toplam 46 bin 750 metrekare parke taşı ve bordür çalışması yapılmıştır. 2014 yılında ise şu an itibariyle 20 köyümüzde toplam 35 bin 800 metrekarelik parke çalışması devam etmekte olup kısa sürede tamamlanacaktır. Karaisalı ilçemizin dört köyü haricindeki tüm köylerimize parke taşı döşenmiştir. Bu dört köyümüzün de ödeneği hazır olup, çok yakında ihalesi yapılıp tamamlanacaktır. Yine bunun yanında bu yıl yapılan çalışmalarla asfaltsız köy yolumuz kalmamıştır. Köylerimizin içme su sorunu çözülmüştür. Tüm bu hizmetlerin artarak devam edebilmesi için hem Büyükşehir Belediyemizin hem de diğer tüm ilçe belediyelerimizin AK Belediyecilik anlayışı ile çalışması gerekmektedir. Bu nedenle yapılan hizmetlerin devamı ve daha iyisinin yapılabilmesi için hem büyükşehir hem de ilçe belediyesinde AK Partiyi desteklemenizi istiyorum, sizlere hizmetkarlık yapacak AK Belediyecilik ile yola devam edelim."

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi ise çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. "Cenab-ı Allah'ın nasip etmesi ve sizlerin desteğiyle, Belediye Başkanı seçildiğim takdirde 24 saat telefonum ve kapım tüm hemşerilerimize açık olacaktır. Belediye Başkanlığı makamını millete efendilik değil hizmetkarlık makamı olarak göreceksiniz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürkan: 'Belediyecilik Hizmetkarlık Makamıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement