Güroymak'ta Kardeşlik İftarı - Son Dakika
Yerel

Güroymak'ta Kardeşlik İftarı

Güroymak\'ta Kardeşlik İftarı

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kardeşlik iftarı, yetim ve öksüz çocukların katılımıyla gerçekleşti.

19.07.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kardeşlik iftarı, yetim ve öksüz çocukların katılımıyla gerçekleşti.

Protokol masası oluşturulmayan kardeşlik iftarında, Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, yetim ve öksüz çocuklarla birlikte iftar yaptı. Anne veya babası vefat etmiş ve anne veya babası cezaevinde bulunan 200 çocuğa iftar yemeği düzenlediklerini belirten Kaymakam Çağlayan Kaya, "Ramazan ayı iftar programlarına bu yıl öksüz ve yetim çocuklarımızı da ekleyerek bu sayede toplumun farklı kesimlerini, mübarek ayda birbirleriyle kaynaştırarak, dostluk bağlarının güçlenmesine katkıda bulunmak istedik. Elbette hepimizin kalbinde öksüz ve yetimlere de yer var. Bizler evlerimizde sıcak aile ortamında iftarımızı yaparken, dünyanın herhangi bir yerinde değil, hemen yanı başımızda yetim ve muhtaç insanların var olabileceğini unutmamalıyız" dedi.

İftardan sonrası öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelen Kaya, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların mutlu olmasına vesile olan herkese teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güroymak'ta Kardeşlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement