Gürsu Belediyesi, İlçenin İhtiyaçlarına Göre Yapılanıyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu Belediyesi, İlçenin İhtiyaçlarına Göre Yapılanıyor

Gürsu Belediyesi, hızla büyüyen ilçede en etkin ve hızlı hizmeti sunabilmek amacıyla oluşturulan yeni birimlerle hizmetlerini sürdürüyor.

26.01.2016 08:47

İlçenin gelişimi için her alanda çalışmalar yaptıklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık"Gürsumuz, artan nüfusu, gelişen sanayisi, tarımı ve turizmiyle her alanda ilerlemekte. Belediye olarak ilçemize verdiğimiz tüm hizmetlerin en etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla Belediyemizi her anlamda geliştirmeye çalışıyoruz. Gerek personelimizin verimliliği gerekse fiziki hizmet alanlarımızın işlevselliğini arttırarak ilçe halkımıza daha iyi hizmet verme gayreti içerisindeyiz." dedi.

Tüm müdürlükleri, iki katlı olan hizmet binasında yer alan Gürsu Belediyesi' nde, yeni yer düzenlemeleri ile müdürlüklerin hizmet verme alanları daha işlevsel hale getirilecek.

Nüfusu 80 bine yaklaşan Gürsu' ya hizmet veren Gürsu Belediyesi' nde; Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü, Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü olmak üzere toplam 19 müdürlükle hizmet verilmekte.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Belediyesi, İlçenin İhtiyaçlarına Göre Yapılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement