Gürsu'da Çöpleri Belediye Araçları Toplayacak - Son Dakika
Yerel

Gürsu'da Çöpleri Belediye Araçları Toplayacak

Gürsu\'da Çöpleri Belediye Araçları Toplayacak

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın 30 Mart yerel seçimlerinde vaat ettiği çöplerin belediye ekipleri tarafından toplanması projesine start verildi.

01.01.2015 11:11

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın 30 Mart yerel seçimlerinde vaat ettiği çöplerin belediye ekipleri tarafından toplanması projesine start verildi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, 30 Mart yerel seçimlerinde söz verdiği şekilde çöplerin firma aracılığı ile değil, direkt Gürsu Belediyesi'nin araçları ve temizlik personeli ile toplanması projesinin startını verdi. Sabahın erken saatlerinde Kur'an tilaveti ile başlayan törende kurban kesilerek proje başlatıldı. Belediyecilikte en önemli stratejilerinin Gürsu halkına en iyi hizmeti en düşük maliyetle getirmek olduğunu belirten Yıldız, "30 Mart yerel seçimlerinde Gürsu halkımıza söz verdik. Gürsu'muzda çöp toplama hizmetini firma aracılığı ile değil, alacağımız çöp kamyonları ve kendi bünyemizde çalıştıracağımız personelimiz ile gerçekleştireceğiz dedik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bugün bu hayalimizi de gerçekleştiriyoruz. Araçlarımızı temin ettik, ekibimiz hazır. Temiz ve ferah bir Gürsu için çalışıyoruz. Bu hizmeti kendi bünyemize alarak önemli ölçüde tasarruf yapacağımıza inanıyoruz. Rabbim bizi ve çalışma arkadaşlarımızı mahcup etmesin" dedi.

Yapılan duanın ardından personele başarı dileklerini ileten Başkan Yıldız, aracın şoför koltuğuna oturdu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürsu'da Çöpleri Belediye Araçları Toplayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement