Gürsu'nun Çehresi Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu'nun Çehresi Yenileniyor

Gürsu\'nun Çehresi Yenileniyor

Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü' nce yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin çehresi yenileniyor.

02.02.2016 15:17  Güncelleme: 15:20

Gürsu Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, kamu kurumlarının binalarında ve çevrelerinde, parklarda ve şehir mobilyalarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları ile ilçenin çehresi yenileniyor. Gürsu' da bulunan okulların duvarları renklendirilerek, ilçenin, betonun gri tonunun soğukluğundan kurtarılması hedefleniyor.

İlçede yer alan 45 adet parkın, bakım onarım çalışmaları da düzenli şekilde yapılarak sosyal yaşam alanı olarak kullanılan parkların her zaman bakımlı ve konforlu olması sağlanmakta. Parklar yeni oyun gruplarıyla donatılırken, budama çalışmaları ve yeşil alan bakımlarıyla yenileniyor. İlçede mevcut ve oluşturulmakta olan parklarda; çocuklar için oyun alanları, ilçe halkı için dinlenme ve piknik yapma, spor yapma imkanları v.b. sosyal yaşam olanakları sunulmakta.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık"İlçemizin çehresinin daha renkli ve canlı hale getirilmesi amacıyla, ilçemizde bulunan kamu kurum binalarının çepheleri boyanmakta. Yeşil alanların oranını arttırmaya yönelik çalışmalarımızın yanında, mevcut parklarımızın bakımlarını da düzenli olarak gerçekleştirmekteyiz. Gürsumuz' un çağdaş kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamak amacıyla parklarımıza önem veriyoruz. İlçe halkımızın da nefes almasını sağlayan mahalle ve sokaklarındaki parklara sahip çıkarak, korumalarını temenni ediyoruz"dedi.

Gürsu Belediyesi'nce ilçenin vitrinini güzelleştirmek amacıyla, Gürsu' nun tarihi dokusunu yansıtan şadırvanlarla da ilçenin çehresi güzelleştirilmekte.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'nun Çehresi Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement