Gürün'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gürün'den Kısa Kısa

Gürün ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

11.04.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaymakam Fatih Özdemir, Gürün Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, polis teşkilatının Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Emniyet mensuplarının yıllardır fedakarca görev yaptığını aktaran Özdemir, emniyet teşkilatına yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise polis teşkilatının önemine değinerek, "Geceleri yatağımızda rahat uyumamızı sağlayan polis teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümü kutluyor, göreve geldiği günden bu yana kazandığı başarılarla Gürün'de uyuşturucuya geçit vermeyen Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün değerli personeline başarılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, makamında tebrikleri kabul etti.

İlkokullar arası bilgi yarışması düzenlendi

Gürün Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Eğitimde Şenlik Var" etkinlikleri kapsamında ilkokullar arası yetenek geliştirme ve genel kültür bilgi yarışması düzenlendi.

Gürün Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir, yaptığı konuşmada, "Yapmış olduğumuz bu etkinlik, sınıflarımız arasında en iyiyi seçmek ya da en az bileni ortaya çıkartmak değil, bu etkinlikteki esas gayemiz var olan yeteneklerin geliştirilmesine yardımcı olabilmektir" diye konuştu.

6 branşta 24 sorunun sorulduğu yarışmada Gürün Vali Tuncel İlkokulu birinci, Kemal Özalper İlkokulu ikinci, Kurultay İlkokulu ise üçüncü oldu.

Programa Gürün Cumhuriyet Savcısı Uğur Balcı, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürün'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement