Hac Dönüşü Fenalaşan Kadının Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Hac Dönüşü Fenalaşan Kadının Sağlık Durumu

Hac Dönüşü Fenalaşan Kadının Sağlık Durumu

Hastanın genel durumunun iyi olduğu, ateşinin ve solunum sıkıntısının bulunmadığı, MERS CoV yönünden alınan örneklerin incelendiği bildirildi.

23.10.2014 15:10

Hac dönüşü fenalaşan ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan kadının genel durumunun iyi olduğu, ateşinin ve solunum sıkıntısının bulunmadığı,  MERS-CoV yönünden alınan örneklerin incelendiği bildirildi.

AA muhabirini Sağlık Bakanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, dün akşam, Esenboğa Havalimanı Sağlık Ofis Şefliğinden Suudi Arabistan Havayollarına ait uçakta yüksek ateşi olan hasta ihbarında bulunulması üzerine 65 yaşındaki kadın hastanede tedavi altına alındı.

Hastanın, hastaneye getirildiğinde genel durumunun orta olduğu, ateş yüksekliğinin bulunmadığı, solunum sıkıntısının semptomatik tedaviyle gerilediği, bugün itibarıyla genel durumunun iyi olduğu, takiplerinde ateşinin ve solunum sıkıntısının bulunmadığı ifade edildi.

Yetkililer akciğer grafisinde lezyon tespit edilen hastadan MERS-CoV yönünden alınan örneklerin incelendiğini kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hac Dönüşü Fenalaşan Kadının Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement